X

Σαν σίφουνας πέρασε από τα Χανιά ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέτριψε τον Πλατανιά με 4-0. Νίκες για Ατρόμητο και Αστέρας Τρίπολης.

Ant1news

Με φόρα από τον θρίαμβο επί της Ζίμπρου και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στα Χανιά και συνέτριψε τον Πλατανιά με το ευρύ 4-0.

Ο Αθανασιάδης στο 39’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Σαλπιγγίσης στο 52’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Άγγελου Αθανασιάδη. Ακολούθησαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, από τους Μακ (82’) και Σκόνδρα (89’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78’ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62’ Τετέ), Ναζλίδης (58’ Τόρες).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (27’ λ.τ. Τζανδάρης), Κάτσε, Τζιόλης (77’ Κατσικάς), Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης.

Με ηγέτη τον Ρόλε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-1 του Λεβαδειακού.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι Βοιωτοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με τον Κονέ. Οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 23’ με τον Ρόλε και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Αστέρα στο 67ο λεπτό. Δύο δοκάρια είχαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, που έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μάσα (70’ Μουνάφο), Μπακασέτας (57’ Φακούντο Πάρα), Ρόλε, Μπαράλες (83’ Φερνάντες).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς (70’ Γιακουμάκης), Πίντερ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ (46’ Μάντζιος), Κονέ, Νικολακάκης (42’ Γεωργιάδης), Ορτέγκα.

 

Ο Ατρόμητος χάλασε τη γιορτή της Νίκη Βόλου, που ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με κεφαλιά στο 26ο λεπτό, ενώ ο Ναπολεόνι είδε δύο φορές τη μπάλα να σταματάει στα δοκάρια του Ταμπάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72’ Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62’ Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66’ Μπάλλας), Ναπολεόνι (87’Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77’ Τάτος), Πίτου Γκαρσία.

«Φωνάζει» η Κέρκυρα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ξάνθη. Οι Φαίακες έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη στο 22ο λεπτό, αλλά ο επόπτης καταλόγισε τον Χαβίτο σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τους Ακρίτες και είχαν δύο δοκάρια, με αποτέλεσμα να αισθάνονται πως δικαιούνταν κάτι καλύτερο από το βαθμό της ισοπαλίας στα Πηγάδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Ράνος (46’ Καπετάνος), Ομπόντο (66’ Βασιλακάκης), Λουσέρο, Ολιβέιρα, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Μπέρτος, Παπαστεριανός (46’ Φλίσκας).

Κέρκυρα: Σέτκους, Καρντόσο, Βενέτης, Γκόμες, Καϊκούτ (81'Μαρκόφσκι), Κανακούδης, Μαραγκός, Ναγιάρ, Σάντσεθ (58’ Κοντός), Χαβίτο, Ρόχας (90’ Ντιμιτρόφσκι).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής:

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ: 0-4
Νίκη Βόλου-Ατρόμητος: 0-1
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: 2-1
Ξάνθη-Κέρκυρα: 0-0
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: 2-1