X

Το «μυθικό» συμβόλαιο του Ρανταμέλ Φαλκάο

Ήταν όνειρό του να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ant1news

Την υπογραφή του στο «μυθικό» συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Ρανταμέλ Φαλκάο!

Οι «μπέμπηδες» κατάφεραν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να κλείσουν δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς τον Κολομβιανό επιθετικό της Μονακό, προσφέροντάς του ένα "σκασμό" λεφτά!

Η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να καταβάλλει 15 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για να αποκτήσει για ένα χρόνο τα δικαιώματα του 28χρονου άσου και στο τέλος της σεζόν θα μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα του με ποσό περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο Κολομβιανός θα εισπράττει περίπου 23.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που τον κάνει αυτομάτως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου! Μέχρι πρότινος στην κορυφή βρισκόταν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Σαμουέλ Ετό στην ρωσική Ανζί που του απέφερε περίπου 20.000.000 ευρώ, ενώ στα ίδια ποσά κυμαίνεται κι αυτό που έχει υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κολομβιανός σταρ στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση:

«Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που έγινε μεταγραφή. Είμαι στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και όλοι είναι προσηλωμένοι στο να το επαναφέρουν στην κορυφή. Το περίμενα πώς και πώς αρκετό καιρό. Ανυπομονώ να δουλέψω κάτω απ’ τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ και να συμμετάσχω στις επιτυχίες της ομάδας, γράφοντας ιστορία».