X

Πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα για την Εθνική μας

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2016 η Εθνική μας ομάδα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρουμανία.

Ant1news



Πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από την Ρουμανία στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2016.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρικά στο 10ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να αντιδράσει στο υπόλοιπο του αγώνα, παρότι είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του σκόρερ της Ρουμανίας στο 53ο λεπτό.

Η καλύτερη στιγμή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που παρουσιάστηκε φανερά κατώτερο των περιστάσεων, σημειώθηκε στο 88ο λεπτό με τον Τοροσίδη που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, η «γαλανόλευκη» ήταν νωθρή και αδυνατούσε να βγει με αξιώσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, γεγονός που έφερε και την ήττα στο ξεκίνημά της στα προκριματικά του Euro 2016.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης (65’ Κονέ), Ταχτσίδης, Μάνταλος (65’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (46’ Διαμαντάκος), Μήτρογλου.

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Ρατς, Τάμας, Χομπαν (84’ Πρεπελίτσα), Κίρικες, Τσιπριου (89’ Τόρζε), Πιντίλι, Μαρικά, Μαξίμ (68’ Ενάκε), Στάνκου, Γκριγκόρε.