X

«Γκάζια» Αναστασίου στους παίκτες

Η νέα κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Καλλονή οδήγησε τον Γιάννη Αναστασίου στο να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του. Το μυαλό στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντιναμό Μόσχας.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει με την αγωνιστική του εικόνα στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους στην ομιλία που τους έκανε στην προπόνηση της Δευτέρας στο Κορωπί:

«Έχουμε κακή νοοτροπία. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα και συνεχόμενα, πρέπει όλοι να βρούμε τι φταίει και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Συνεχώς κάνουμε τα ίδια λάθη που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάνουμε λάθη ατομικά και ομαδικά. Χάνουμε εύκολα την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεχόμαστε συνεχώς γκολ με ευκολία. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Πείτε μου τι φταίει».

Οι παίκτες είχαν κάνει νωρίτερα την αυτοκριτική τους, όταν κλείστηκαν στα αποδυτήρια στο γήπεδο της Μυτιλήνης με τη λήξη του αγώνα με την Καλλονή και υποσχέθηκαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ντιναμό Μόσχας στο γήπεδο της Λεωφόρου που θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στις 8 το βράδυ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.