X

Με το δεξί Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, σαρωτικές Ρόμα και Πόρτο

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το ντέρμπι με τη «Σίτι», η Μπαρτσελόνα νίκησε τον ΑΠΟΕΛ, ενώ Ρόμα και Πόρτο έκαναν θριαμβευτική πρεμιέρα στο Champions League.

Ant1news



Νικηφόρα πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Champions League έκανε η Μπάγερν Μονάχου, αν και χρειάστηκε και την τύχη για να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» στη διοργάνωση. Οι Βαυαροί με ένα σουτ του Μπόατενγκ στο 90΄, που βρήκε και στην πλάτη του Γκέτσε, κατάφεραν να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση της Μάντσεστερ Σίτι και να πάρουν τη νίκη με 1-0, σώζοντας την παρτίδα στο φινάλε.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Ρόμα ήταν καταιγιστική και συνέτριψε με 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ιταλία, ξεκινώντας εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Champions League.

Στον 6ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε απέναντι στον θετικότατο ΑΠΟΕΛ στο «Καμπ Νου», ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Πικέ στο 28ο λεπτό. Ισόπαλο 1-1 έληξε το άλλο παιχνίδι του γκρουπ απέναντι στον Άγιαξ και την Παρί Σεν Ζερμέν, που μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην Ολλανδία.

Στον 7ο όμιλο, η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σάλκε στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο Champions League. Οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 με τον γερμανικό σύλλογο και έχασαν τους πρώτους τους δύο βαθμούς στη φάση των ομίλων.  Η ομάδα του Μουρίνιο προηγήθηκε με τον Φάμπρεγας στο 11΄, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Χούντελααρ στο 71΄.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το άλλο παιχνίδι του γκρουπ μεταξύ της Μάριμπορ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Σλοβενία.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, η Πόρτο έκανε μία «μαγική» πρεμιέρα στο Champions League, διασύροντας με 6-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Πορτογαλία. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε μόνους τους «δράκους» στην 1η θέση του γκρουπ, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Αθλετικ Μπιλμπάο και η Σαχτάρ Ντόνετσκ έμειναν στο 0-0.      

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης:

5ος όμιλος
Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-1
Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι  1-0

6ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-ΑΠΟΕΛ  1-0
Αγιαξ-Παρί Σεν Ζερμέν  1-1

7ος όμιλος
Τσέλσι-Σάλκε 1-1
Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας  1-1

8ος όμιλος
Πόρτο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0

* Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης.