X

Χέρι - χέρι Ρόμα και Γιουβέντους

Με βασικό τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Κάλιαρη. Με γκολ του Κάρλος Τέβες η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Μίλαν.

Ant1news

Στην κορυφή του καμπιονάτο παρέμεινε η Ρόμα, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε άνετα της Κάλιαρι με 2-0 και μαζί με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς λιγκ, Γιουβέντους, οδηγούν την «κούρσα» χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν και πάλι βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Χοσέ Χολέμπας και Βασίλης Τοροσίδης, είδαν τον αγώνα από τον πάγκο. Παράλληλα, την πρώτη της νίκη στο εφετινό καμπιονάτο πέτυχε σήμερα η Πάρμα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Κιέβο με 3-2 και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας,

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, καθώς νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μίλαν, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κάρλος Τέβες στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης και διατήρησε το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής.

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράσθηκαν, Τσεζένα κι Εμπολι στην εναρκτήρια αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του καμπιονάτο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι έφτασαν στην ισοφάριση, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό καμπιονάτο πέτυχε σήμερα η Πάρμα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Κιέβο με 3-2 και απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Τζένοα πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς νικώντας 1-0 την Λάτσιο και με «λευκή» ισοπαλία έληξε ο αγώνας Σασουόλο-Σαμπντόρια.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:

Τσεζένα-Έμπολι        2-2

(30` Μαριλούνγκο, 32` Ντεφρέλ - 55` Ταβάνο πεν, 72` Ρουγκάνι)

Μίλαν-Γιουβέντους     0-1

(71` Τέβες)

Κιέβο-Πάρμα           2-3

(4` Ισκο, 82` Παλόσκι - 65`, 77` Κασάνο, 75` Κόζα)

Τζένοα-Λάτσιο         1-0

(87` Πινίγια)

Ρόμα-Κάλιαρι          2-0

(10` Ντέστρο, 13` Φλορέντσι)

Σασουόλο-Σαμπντόρια   0-0