X

Νέος… Ολυμπιακός στην Πάτρα

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή τους 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ant1news

Ένας νέος… Ολυμπιακός θα παραταχθεί το απόγευμα (19.00) στην Πάτρα στον αγώνα με την Παναχαϊκή για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους 10 από τους 11 που ξεκίνησαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και προσανατολίζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα ματς.

Ο Δημήτρης Σιόβας θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 1,5 μήνα. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ήταν στο φιλικό με την Μάντσεστερ Σίτι στις  Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Αυγούστου όταν και τραυματίστηκε. Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι και για τον Κώστα Φορτούνη , ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάλας Μέγερι με τους Βούρο, Αυλωνίτη, Σιόβα και Γιαννούλη να συνθέτουν την τετράδα της οπισθοφυλακής. Ως ανασταλτικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά με τον Μπουχαλάκη, με τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χόρχε Μπενίτες. Στα άκρα της «ερυθρόλευκης» θα τοποθετηθούν ο Ντουρμάζ και ο Γκαζαριάν.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται ακόμη οι Χουτετσιώτης, Διαμαντάκος, Μποτία, Φουστέρ, Σάλιακας, Τσιμίκας και Βέργος.