X

Λιγκ Καπ: Έξω η Άρσεναλ, προκρίθηκε στα πέναλτι με το εντυπωσιακό 14-13 (!) η Λίβερπουλ

«Ατελείωτα» πέναλτι χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, από όπου αποκλείστηκε η Άρσεναλ.

Ant1news

Απίστευτο ματς στο "Ανφιλντ" για τον γ΄ γύρο του Λιγκ Καπ, όπου Λιβερπουλ και Μίντλεσμπορ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και έλυσαν τις διαφορές τους μετά από 29 εκτελέσεις πέναλτι!

Πιο τυχεροί οι "κόκκινοι" που πήραν την πρόκριση με σκορ 14-13 (!), ενώ δραματική εξέλιξη είχε και η κανονική ροή του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν 2-2 με πέναλτι του Μπάμφορντ στο 123΄!

Ονειρεμένο ντεμπούτο έκανε και ο 17χρονος Τζόρνταν Ρόσιτερ, που είχε ανοίξε το σκορ στο 10΄, δηλαδή στο πρώτο δεκάλεπτο της καριέρας του στη Λίβερπουλ, ενώ το πρώτο του γκολ με τους "κόκκινους" πέτυχε και ο Ισπανός Σούσο στο 109΄.

Στον πάγκο της "Μπόρο" έμεινε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Η Σαουθάμπτον απέκλεισε την Άρσεναλ

 Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αλέξις Σάντσες στο 14ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την Άρσεναλ, όμως η Σαουθάμπτον ανέτρεψε τα δεδομένα και νικώντας 2-1 προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε 10 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Άστον Βίλα και τελικά το πλήρωσε, αφού ο Ντούσαν Τάντιτς ισοφάρισε στο 20' με πέναλτι (την παράβαση έκανε ο Σαντιό Μανέ στο ντεμπούτο του) κι ο Νάθανιελ Κλάιν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ (φέρει ευθύνη ο Νταβίντ Οσπίνα).