X

Δίγαμος με εξώγαμο ο Τιοτέ της Νιούκαστλ

Παντρεύτηκε πρόσφατα δεύτερη γυναίκα, ενώ είναι ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει εξώγαμο με άλλη.

Ant1news

Ο 28χρονος Ιβοριανός Σεΐκ Τιοτέ παντρεύτηκε την Λετίσια Ντουκρού κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι ζει με τη σύζυγό του, Μάντα και τα δύο τους παιδιά σε μία έπαυλη έξω από το Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Τιοτέ… τον «συγχώρησε» που παντρεύτηκε και δεύτερη γυναίκα, ενώ τον γάμο του επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα Newcastle Evening Chronicle. «Μπορώ να πω ότι πράγματι παντρεύτηκε και ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του. Δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο. Είναι μουσουλμάνος», δήλωσε ο Ζαν Μουσάμπα.

Μπορεί η 25χρονη Μάντα Τιοτέ να μην ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το δεύτερο γάμο του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή, αλλά η πρώην ερωμένη του, η 33χρονη Νίκι Μποφού από τη Ζιμπάμπουε, έγινε έξαλλη. «Είναι απλά ένα γουρούνι, το οποίο προσωπικά με εκμεταλλεύτηκε». Η Μποφούμ, η οποία έχει ένα παιδί ενός έτους με τον μέσο της Νιούκαστλ, χώρισε μαζί του πριν από λίγους μήνες, υποστηρίζοντας πως της είχε τάξει γάμο, αλλά αθέτησε την υπόσχεσή του.