X

Χαρέιντε: «Καλύτερη η Σάλτσμπουργκ από τον Ολυμπιακό»

Ένα επιπλέον κίνητρο έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να «αποδράσουν» με το διπλό από το Μάλμε, μετά τις υπεροπτικές δηλώσεις του προπονητή της σουηδικής ομάδας.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Σουηδίας, Άγκε Χαρέιντε απέφυγε τις διπλωματικές δηλώσεις και χαρακτήρισε τη Σάλτσμπουργκ (την απέκλεισε η Μάλμε στα πλέϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ) καλύτερη ομάδα από τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως. Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ.  Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μάλμε, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στην αδυναμία που παρουσιάζουν οι παίκτες του Μίτσελ στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα».

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ εκπροσώπησε τους παίκτες της Μάλμε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός στόχος των πρωταθλητών Σουηδίας είναι η νίκη: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και απέναντι στον Ολυμπιακό».