X

Έτοιμος για τη δεύτερη μάχη στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν απόψε την Μάλμε στην Σουηδία.

Ant1news

Έτοιμος για την μεγάλη μάχη στην Σουηδία κόντρα στην Μάλμε απόψε (21.45) είναι ο Ολυμπιακός, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντοσεβί (δεν έχει έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής), Φουστέρ, Σιόβας, Μπενίτες και Γκαζαριάν (επίσης εκτός λίστας).

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών: Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος, Βούρος.

Μόνο η νίκη ήταν στα χείλη και το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, όπως φάνηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Τσόρι Ντομίνγκες: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν αγώνα Champions League. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδια, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε ο Αργεντινός μέσος και κατέληξε, σχολιάζοντας την ήττα από τον Ατρόμητο: «Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια άσχημη μέρα και να χάσεις. Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια και την αναμέτρηση με τη Μάλμε».

Ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χθες επιστράτευσε το χιούμορ που τον διακρίνει για να «σφάξει με το γάντι» τον Άγκε Χαρέιντε και δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» του, μιλώντας για τη λέξη «σεβασμός», που ο ίδιος έμαθε από μικρό παιδί στην Ρεάλ.