X

Στην πυρά ρίχνουν τον Μπαλοτέλι οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Απογοητεύει μέχρι στιγμής ο Μπαλοτέλι στην Λίβερπουλ. Πλήθος αρνητικών σχολίων από τους φίλους των κόκκινων διαβόλων

Ant1news

Όταν η ομάδα δεν πάει καλά αυτοί που τα ακούνε πρώτοι είναι οι μεγάλοι σταρ. Ούτε οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων αποτελούν εξαίρεση και ο πρώτος στόχος για αυτούς μετά την ήττα από την Βασιλεία για το Champions League, ήταν ο σουπερ Μάριο.

Η Λίβερπουλ που κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την Λουντογκόρετς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, στις καθυστερήσεις δεν τα κατάφερε στην Ελβετία και ηττήθηκε από την Βασιλεία.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Βρετανούς ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο πολυσυζητημένος επιθετικός που ήρθε στο Άνφιλντ για να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει και προκαλεί την δυσαρέσκεια των οπαδών της ομάδας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα στην Ελβετία μπορεί να αγωνίστηκε για 90 λεπτά, αλλά ένα απίστευτο στατιστικό που ανακάλυψαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, δείχνει ότι δεν ακούμπησε ούτε μια φορά την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής. Στα μείον για τον «τρελομάριο» και το γεγονός ότι αγνόησε την συμβουλή του προπονητή του να πάει προς την εξέδρα και να χειροκροτήσει τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν ως την Ελβετία για να ενισχύσουν την ομάδα τους, προτιμώντας να πάει τρέχοντας  στα αποδυτήρια.

Λογικά λοιπόν το twitter , γέμισε με αρνητικά σχόλια για τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά την λήξη του αγώνα με την Βασιλεία. Ιδού ορισμένα εξ αυτών.

«Ούτε ένας παίχτης δεν είχε καλή απόδοση στο σημερινό ματς. Οι χειρότεροι κατά την γνώμη μου, ήταν οι Μπαλοτέλι και Μάρκοβιτς»

«Πολλοί περιγράφουν τον Μπαλοτέλι ως ιδιοφυία. Μάλλον αναφέρονται στο IQ του, καθώς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για το ποδόσφαιρο»

«Ο Μπαλοτέλι είναι εγωιστής και δεν δίνει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Χρειαζόμαστε την επιστροφή του Στάριτζ».