X

Με το δεξί… του Αραβίδη η ΑΕΚ

Ο Αραβίδης, με το 21 στη φανέλα, σκόραρε στο 21ο λεπτό και η ΑΕΚ απέδρασε με το διπλό από την έδρα του σκληροτράχηλου Παναιγιάλειου

Ant1news


Έτοιμη να επιστρέψει στα «σαλόνια», ακόμα και αν χρειαστεί να …ματώσει, έδειξε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Football League! 

Η «Ένωση» άντεξε στο σκληρό παιχνίδι του Παναιγιάλειου και με γκολ του Αραβίδη στο 21ό λεπτό, μετά από ασίστ του Μπαρμπόσα, έφυγε σώα και νικήτρια από το Αίγιο. Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 88’ με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα μόλις δύο λεπτών.  

Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο στο 10΄, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς και στο τέλος χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Ανέστη για να πάρουν τη νίκη.

Οι παίκτες του Δέλλα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι διαμαρτυρόμενοι για την ανοχή του διαιτητή στα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων. «Δεν είδαμε ποδόσφαιρο, ξύλο παρακολουθήσαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, για τον οποίο ευθύνεται η γηπεδούχος ομάδα», δήλωσε και ο Τραϊανός Δέλλας. 

Οι συνθέσεις:

Παναιγιάλειος: Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54' Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59' Κατσικοκέρης), Σκαρτσίλας (79' Σεχολάρι), Μπούνας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ντούνης (62' Ζόριτς), Μπαρμπόσα (92' Σαρρής), Πλατέλλας (83' Φαγιέ), Αραβίδης. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Απόλλων Σμύρνης–Φωστήρας   1-0

Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα    2-0

Άλιμος-Πανηλειακός         1-1

Επισκοπή-Αχαρναϊκός        1-1

Ερμιονίδα-Α.Ο. Χανίων      0-0

Ρεπό: Παναχαϊκή

 

Στον 2ο όμιλο της Football League ο Ηρακλής, με σκόρερ τον Περόνε, επικράτησε 1-0 στην έδρα του Πιερικού. Σπουδαίο «διπλό» και για την Ζάκυνθο που νίκησε (0-2) τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Λαμία-Αγροτικός Αστέρας          1-0

Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός       0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος    0-0

Η αναμέτρηση Λάρισα-Απόλλων Καλαμαριάς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα κεκλεισμένων των θυρών

Ρεπό: Φωκικός