X

Παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι ο Λουίς Σουάρες

Το «Χρυσό Παπούτσι», το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, παρέλαβε ο Λουίς Σουάρες σε μία λαμπερή τελετή στην Βαρκελώνη.

Ant1news



Το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την περσινή σεζόν έλαβε το βράδυ της Τετάρτης ο Λουίς Σουάρες, χάρη στα 31 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν με τη Λίβερπουλ.

Στη διάρκεια της τελετής, ο Ουρουγουανός επιθετικός, αν και κάτοικος Βαρκελώνης πλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κένι Νταλγκλίς, από τα χέρια του οποίου παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι», καθώς και τους πρώην συμπαίκτες του στους «κόκκινους».


Ο Σουάρες μίλησε ακόμη για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στη Μπαρτσελόνα, επαναλαμβάνοντας ότι η μετακίνηση αυτή ήταν όνειρο ζωής.

 «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους περσινούς μου συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, τους προπονητές και τους οπαδούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Την οικογένεια μου, τη σύζυγό μου, Σόφι και τα παιδιά μου, Ντέλφι και Μπέντζα που βρίσκονται στο πλάι μου και είναι η χαρά της ζωής μου», έγραψε στη συνέχεια ο Σουάρες στο twitter.