X

Έτοιμοι οι Μπενίτες και Διαμαντάκος

Η «φαρέτρα» του Μίτσελ γεμίζει από «βέλη» προς τέρψιν του Μαδριλένου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετά τους Φουστέρ και Ντοσεβί ήταν η σειρά των Χόρχε Μπενίτες και Δημήτρη Διαμαντάκου να επιστρέψουν στις προπονήσεις και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει των τριών κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό. Ένα δεκαήμερο «φωτιά» που θα κρίνει πολλά για την πορεία των πρωταθλητών σε Σούπερ Λίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το Σάββατο στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, την Τετάρτη θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την επόμενη Κυριακή θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Ερωτηματικό για το ντέρμπι των αιωνίων αποτελεί η συμμετοχή του Δημήτρη Σιόβα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έκανε για ακόμα μία μέρα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, παρά τις ελπίδες που υπήρχαν για επάνοδο του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Μετά από μέρες το προπονητήριο του Ρέντη ήταν γεμάτο, αφού ο Μίτσελ είχε όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, πλην του Ντέλβιν Εντινγκά. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε σε ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην πίεση προς τον αντίπαλο αλλά και πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Την Παρασκευή (17/10) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν πως θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ και θα έχουμε ένα ακόμη «sold out» μετά από αυτό με την Γιουβέντους.