X

Νίκες για Καλλονή, Πλατανιά και Βέροια

Με δέκα παίκτες η Καλλονή επιβλήθηκε της Κέρκυρας. Τρίποντα για Πλατανιά και Βέροια απέναντι σε Ξάνθη και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Ant1news

Στη Μυτιλήνη, η Καλλονή βρέθηκε με δέκα παίκτες από το 52’ αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα βρήκε το δρόμο για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο Λεοζίνιο είχε προειδοποιήσει, λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σέτκους από εκτέλεση φάουλ. Στο 66’ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντέζιο με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι Φαίακες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 86’, αλλά ο Χαβίτο δε βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή: Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (81’ Πιπίνης), Ναβάρο (89’ Τσαμπούρης), Μανούσος (82’ Μπαρέρα), Χουάνμα.

Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ (79’ Ανδρεόπουλος), Κόντος (67’ Ομπράντοβιτς), Βενέτης, Καρντόζο (70’ Ρόχας), Καϊκούτ, Γκόμες, Χαβίτο, Ζορμπάς, Ντιόγκο.

Ο Πλατανιάς πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη. Οι Χανιώτες είχαν δοκάρι στο 50’ σε σουτ του Τετέ και κατάφεραν να σκοράρουν στο 70ο λεπτό. Ο Ναζλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και νίκησε τον γκολκίπερ της ακριτικής ομάδας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Άλκης, Μαχαμάτ, Τετέ (68’ Ναζλίδης), Μενδρινός, Γκόμες, Μιλούνοβιτς (63’ Τσουράκης),Τόρες (83’ Ονάνγκα).

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Λουσέρο (74’ Ρενάν), Ομπόντο (79’ Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος (62’ Ράνος), Σολτάνι. 

Μέσα ένα πεντάλεπτο σημειώθηκαν τα τρία γκολ της αναμέτρησης στη Βέροια. Η «Βασίλισσα» του Βορρά προηγήθηκε με κεφαλιά του Μπατιόν στο 22’, για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 25’ με τον Ντουμίτρου. Ο Σοτέλο μείωσε για τον Λεβαδειακό στο 27ο λεπτό.

Οι Βοιωτοί έφθασαν κοντά στο να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του ματς, όμως ο Καντιμοίρης κράτησε το 2-1 για την ομάδα της Βέροιας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46’ Βάσκεζ), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56’ Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (64’ Κατίδης).

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες (68’ Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87’ Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78’ Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου
Νίκη Βόλου-Πανθρακικός: 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: 1-1

Εργοτέλης-Ολυμπιακός: 2-3

Κυριακή 19 Οκτωβρίου
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: 1-2
Καλλονή-Κέρκυρα: 1-0
Πλατανιάς-Ξάνθη: 1-0
Βέροια-Λεβαδειακός: 2-1
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: 2-1

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου
19:30 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα