X

Βροχή από γκολ στο Champions League: 7άρες έριξαν Μπάγερν και Σαχτάρ

Με 7-1 η Μπάγερν ισοπέδωσε την Ρόμα στην έδρα της. Η Σαχτάρ διέσυρε εκτός έδρας την Μπάτε με 7-0! Εμφατική νίκη με 6-0 επί της Μάριμπορ η Τσέλσι.

Ant1news

Ανεπανάληπτο θρίαμβο κόντρα στη Ρόμα πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου η οποία συνέτριψε την αντίπαλό της με 7-1 στο Ολίμπικο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νάτχο στο 86' πλήγωσε τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έμεινε στο 2-2 με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.

Επτά γκολ πέτυχε και η Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας επί της Μπάτε  Μπορίσοφ η οποία δεν βρήκε ποτέ τα δίχτυα. Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στην Πορτογαλία από την Πόρτο.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Τσέλσι  μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ καθώς επικράτησε 6-0 της Μάριμπορ. Η Σάλκε πήρε τη νίκη με 4-3 κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις και ενώ η Σπόρτινγκ έπαιζε με δέκα παίκτες 

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε άνετα του Άγιαξ με 3-1 στο Καμπ Νου. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στο 87' τον λύγισε ο Καβάνι ο οποίος έκανε το 1-0 για την Παρί.

Σε αναμετρήσεις για τη 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι  2-2
Ρόμα-Μπάγερν                  1-7  

6ος όμιλος

ΑΠΟΕΛ-Παρί Σ.Ζ.               0-1
Αγιαξ-Μπαρτσελόνα             3-1  

7ος όμιλος 

Σάλκε-Σπόρτινγκ Λισ.          4-3
Τσέλσι-Μάριμπορ               6-0

8ος όμιλος

ΒΑΤΕ Μπορίσοφ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-7
Πόρτο-Αθλέτικ Μπιλμπάο        2-1