X

Νικηφόρα πέρασε η ΑΕΚ από τα Περιβόλια

Η Ένωση επικράτησε 2-0 του ΑΟ Χανίων με σκόρερ τους Μάνταλο και Κολοβέτσιο.

Ant1news


Με οδηγό τον Μάνταλο πέρασε η ΑΕΚ από τα Περιβόλια, κάνοντας το 3x3. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της Ένωσης κι έδωσε την ασίστ στον Κολοβέτσιο για το δεύτερο. 

Οι «κιτρινόμαυροι», που δεν έπιασαν υψηλή απόδοση στα Χανιά, πήραν το τρίτο τρίποντο, παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων αλλά και τη δυνατή βροχή (μετά το 30’). 

Θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 51΄ εάν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι όταν ο Παπατζίκος τράβηξε από τη φανέλα τον Κολοβέτσιο μέσα στην περιοχή των Χανίων.

Τη λύση, έδωσε, τελικά, ο Πέτρος Μάνταλος. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 76ο λεπτό,  ξεγέλασε τον Ρίζο και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός  «σφράγισε» το τρίποντο, σερβίροντας το δεύτερο γκολ στον Κολοβέτσιο, ο οποίος με κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής, έγραψε το 2-0 στο 86’.

Οι συνθέσεις 

ΑΟ Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παπατζίκος, Εσόνο, Μανωλάς, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας (80' Καραγιάννης), Καμινιώτης, Γουέλκαμ, Κρητικός (53’ Καραλής), Πάγκαλος

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης (64’ Ζόριτς), Κορδέρο, Γεωργέας, Πλατέλλας (87' Ντακόλ), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (89' Ρόβας), Αραβίδης