X

Ο Μπεργκ θέλει να πάει Φάληρο

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά και ζήτησε από τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

 

Ο Σουηδός φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν πρόκειται να παίξει, αφού δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, όμως ενδέχεται ο Αναστασίου να τον πάρει στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Ντίνα, ενώ ο Μέντες επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αναμένεται να μπει στην 18αδα.

 Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής από το Αϊντχόφεν και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ για την καλή εμφάνιση στην Ολλανδία και το θετικό αποτέλεσμα που διατηρεί ζωντανή την ομάδα στη μάχη για την πρόκριση στους ''32'' του Europa League.

Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, όπου θα βρεθούν και φίλαθλοι του τριφυλλιού για να εμψυχώσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.