X

«Άντεξε» με δέκα ο ΠΑΣ και παραλίγο να πάρει τη νίκη

Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 51΄, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή και λίγο έλειψε να κατακτήσει και το "τρίποντο" στο φινάλε.

Ant1news



Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονή στους «Ζωσιμάδες», καθώς ήρθαν ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα των Ιωαννίνων είδε στο 51ο λεπτό τον Λίλα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να δυσκολεύει το έργο της, όμως κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, ανακόπτοντας τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν και τη νίκη στις καθυστερήσεις (90+1΄), όμως ο Ντάσιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς (86' Γιάκος), Λίλα, Ακόστα (79' Ντάσιος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς (55' Μανιάς).

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε (80' Κύπρου), Κεϊτά, Μπαρέρα (60' Στεφάνοβιτς), Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (75' Πιπίνης), Χουάνμα