X

Απέδρασε με τον ένα βαθμό από το Περιστέρι ο Εργοτέλης

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης στο Περιστέρι και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ant1news



Με έναν πολύτιμο βαθμό "απέδρασε" από το Περιστέρι ο Εργοτέλης, παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην απειλούν, ενώ οι κρητικοί από τη μεριά τους είχαν ορισμένες καλές φάσεις, χωρίς, πάντως, να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν.

Στην επανάληψη, ωστόσο, η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 51΄ με ένα όμορφο γκολ του Λαζαρίδη, το οποίο, όμως, δεν αποδείχθηκε αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη. Ο Εργοτέλης, που βγήκε μπροστά στη συνέχεια για την ισοφάριση, κατάφερε να γράψει το 1-1 με τον Χαλκιαδάκη στο 78ο λεπτό και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος (Κιβρακίδης 83') Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Δημούτσος (Αγκουαζί 46'), Πίτου, Τάτος (Λημνιός 83'), Ουμπίδες, Γεωργίου, Καραμάνος.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης (Μπογκντάνοφ 64'), Χαντί (Μπαμ Μπαμ 73'), Γιουσούφ, Παμλίδης (Πίτσος 91').