X

Εικοσάδα χωρίς Σαλίνο και Σιόβα επέλεξε ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα (19.30) της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Μίτσελ επέλεξε 20 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός τους Σαλίνο και Σιόβα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ενώ έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Βραζιλιάνου. Ο Σαλίνο φαινόταν να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα από τον Ελαμπντελαουί.

Αντιθέτως, ο Ντοσεβί αποθεραπεύτηκε πλήρως και βρίσκεται μέσα στους 20 παίκτες που επέλεξε ο Μαδριλένος. Πρόκειται για τους:  Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτη, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά. Εξ' αυτών οι δύο θα μείνουν εκτός 18άδας, με την απόφαση του Μίτσελ να ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή.

Απομένει να δούμε αν ο Ισπανός προπονητής των πρωταθλητών επιβραβεύσει τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στην Γιουβέντους όπως έκανε πέρυσι μετά το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μίτσελ δεν σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές, με τον Αφελάι να «μονομαχεί» για μία θέση με τον Εντινγκά.

Το γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ανταμειφθούν με πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού όπως υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον θρίαμβο επί της «Μεγάλης Κυρίας» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.