X

«Άλωσε» το Γεντί Κουλέ ο Αστέρας Τρίπολης

Με το πολύτιμο «τρίποντο» απέδρασε ο Αστέρας Τρίπολης από την έδρα του ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-2 των Κρητικών.

Ant1news



Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε με 3-2 την αντίσταση του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Αρκάδες μπήκαν με… άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και μόλις στο 10ο λεπτό προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουσέρο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και την υπεροχή στο πρώτο μέρος και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1.

Η αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε στην επανάληψη, με τον Μιλιάζες, που παραχώρησε το πέναλτι στο πρώτο μέρος, να ισοφαρίζει σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53΄.  Το γκολ έφερε χαμόγελα στις τάξεις των κρητικών, όμως δεν κράτησαν για πολύ, καθώς ο Μάσα αρχικά στο 58ο λεπτό έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (62΄) ο Τσοκάνης έκανε το 1-3, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Μερεμπασβίλι στο 88ο λεπτό του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγε, Πετρόπουλος (63’ Σίσιτς), Τζορτζ (66’ Λαμπρόπουλος), Ραζάκ (72’ Απόνο), Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μάσα, Ουσέρο (46’ Κυριακόπουλος), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (63’ Φερνάντες).