X

«Λύτρωσε» τη Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι, ασταμάτητη η Γιουβέντους

Ο Φαν Πέρσι «λύτρωσε» τη Μάντσεστερ και της χάρισε τον ένα βαθμό απέναντι στην Τσέλσι, ενώ στην Ιταλία η Γιουβέντους πέτυχε την 7η νίκη της σε 8 αγωνιστικές.

Ant1news



Με «λυτρωτή» τον Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  γλίτωσε στην εκπνοή την ήττα από την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ», για την 9η αγωνιστική της Πρεμιερ Λιγκ, παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) και τον ένα βαθμό.

Η ομάδα του Μουρίνιο είχε προηγηθεί στο 53ο λεπτό με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και όδευε για την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα, ιδίως μετά και την αποβολή του Ιβάνοβιτς στο 93΄, όμως ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός πέτυχε ένα «χρυσό» γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Γιουβέντους αύξησε την διαφορά της στους 3 βαθμούς από τη Ρόμα χάρη στη νίκη της με 2-0 επί της Παλέρμο. Η «Μεγάλη Κυρία» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το Champions League, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των αντιπάλων του και με τα γκολ του Βιδάλ (32΄) και του Γιορέντε (64΄), επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αυτή ήταν η 7η νίκη της Γιουβέντους μετά από 8 αγωνιστικές στην Serie A.