X

Με «τριάρα» καθάρισε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας άνετα με 3-0.

Ant1news



Παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές φάσεις, η ΑΕΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την «Ένωση», που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα, άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ ο Κορδέρο στο 42ο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί το δοκάρι του Σαρρή στο 39’. Τη «σκυτάλη» στην επανάληψη πήρε ο Μάνταλος, ο οποίος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόζα έκανε το 2-1 στο 66ο λεπτό, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Μπακάκης στο 79’.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55΄ η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Ζόριτς, ενώ έχασε και πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπαρμπόζα στο 58΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69' Φαγέ), Σαρρής, Μπακάκης, Κορδέρο (56' Μάνταλος), Ρόβας, Μπαρμπόζα (76' Αραβίδης), Πλατέλλας, Ζόριτς, Ντακόλ.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61' Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Φλίγκος (72' Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης, Ντιέγκο (67' Δηλαβέρης).

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου, ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Εθνικό Γαζώρου, ο Τύρναβος επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού, η Παναχαϊκή επιβλήθηκε με 2-0 του Φωστήρα, ενώ τα Χανιά και ο Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.