X

Επιστροφή Μπεργκ με γκολ

Ο Σουηδός «σφράγισε» τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού. 1-0 ο ΟΦΗ την Skoda Ξάνθη.

Ant1news

Ορεξάτος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 33’ σε κεφαλιά του Ρισβάνη, ενώ ο Κοτσόλης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Παναιτωλικός στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50ο λεπτό, ο Κλωναρίδης «εκτέλεσε» τον γκολκίπερ Στεφανάκο, ανοίγοντας το σκορ για τους «πράσινους». Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπούι με ωραίο διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Οι Αγρινιώτες μείωσαν στο 62’ με τον Κουτρουμάνο, αλλά ο Μπεργκ «σφράγισε» τη νίκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Ρισβάνης (76’ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Μπούρμπος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Μπαϊράμι, Πέτριτς (76’ Μπεργκ), Κλωναρίδης (85’ Καρέλης).

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Μύγας (46’ Γοδόι), Εντζεγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (60’ Μαρτίνες).

Στο άλλο βραδυνό ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε της Skoda Ξάνθης με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Τζορτζ στο 84ο λεπτό. Πλέον η ομάδα του Γκατούζο κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την  αδιάφορη Νίκη Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση της Νίκη Βόλου με τη Ζάκυνθο αναβλήθηκε επειδή οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταβάλει την αμοιβή των διαιτητών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων Κυπέλλου της Πέμπτης: 

Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης: 0-1
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς: 3-0 
ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη: 1-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: 3-1