X

Αμπιντάλ: «Παραμένω παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έλυσε την σιωπή του και τοποθετήθηκε μέσω twitter για το καταλανικό δημοσίευμα, που τον θέλει να αποχωρεί τον Δεκέμβριο από τον Ολυμπιακό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη  

Ο Γάλλος δήλωσε πως παραμένει «ερυθρόλευκος», αλλά δεν διαλεύκανε επαρκώς το τοπίο.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με το μέλλον μου, συνεχίζω να είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν έχω μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα», ανέφερε ο Αμπιντάλ. 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε διαψεύσει προ ημερών πως ο Ερίκ Αμπιντάλ θα «κρεμάσει τα παπούτσια» του τον προσεχή Δεκέμβρη, όμως η καταλανική «Sport» επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο. Το δημοσίευμα αφήνει ένα «παράθυρο» ανοικτό, εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδος προκριθούν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί υποστηρίζουν πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην αγαπημένη του Βαρκελώνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 35χρονος αμυντικός δεν έχει ενθουσιαστεί  με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία και τον επιβαρυμένο οργανισμό του από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προσανατολίζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Στην Ισπανία υπάρχει πάντα ανοιχτή η «πόρτα» της Μπαρτσελόνα, η οποία του έχει προτείνει να αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές των «Μπλαουγκράνα». 

Στο γεγονός ότι θα σταματήσει τον Δεκέμβριο, συνηγορεί και η μόνιμη εγκατάσταση της συζύγου του Ερίκ Αμπιντάλ στη Βαρκελώνη, αλλά και το ότι οι δύο από τις τρεις κόρες του, πάνε σε αγγλικό σχολείο της καταλανικής πόλης.