X

«Μήλον της έριδος» ο Πικέ για τους Άγγλους

Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ έχουν καταθέσει προτάσεις στην Μπαρτσελόνα για τον Ζεράρ Πικέ γράφει η καταλανική εφημερίδα Sport..

Ant1news


Η επιθυμία του Ζεράρ Πικέ να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Μπαρτσελόνα, με την οποία δεσμεύεται έως το 2019, φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για τον αμυντικό των «μπλαουγκράνα» υπάρχουν τρεις προτάσεις από κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους, όπως αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας Sport.  Η Τσέλσι προσφέρει 30 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι 28 εκατ. και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 25 εκατ. ευρώ.



Και οι τρείς ομάδες αισιοδοξούν πως θα αποκτήσουν τον Πικέ, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Οι «μπλε» ποντάρουν στην καλύτερη προσφορά, τη δυναμική τους αλλά και στην παρουσία  στην ομάδα του Φάμπρεγας, του κολλητού του Πικέ.  Οι «πολίτες» έχουν στη φαρέτρα τους τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που ως τεχνικός διευθυντής της «Μπάρτσα» συντέλεσε στην «μετακόμιση» του Πικέ στη Βαρκελώνη το 2008. Οι «κόκκινοι διάβολοι», τέλος, έχουν σαν ατού την προϋπηρεσία του παίκτη στην ομάδα από το 2004 μέχρι το 2008.

Το συμβόλαιο του Πικέ με την Μπαρτσελόνα προβλέπει ρήτρα 200 εκατ. ευρώ, ποσό  υπερβολικό για οποιαδήποτε ομάδα, Φαίνεται, όμως, πως όλα είναι υπό διαπραγμάτευση λόγω και των μέτριων εμφανίσεων του 27χρονου άσου.