X

Με Μπεργκ για το 3Χ3 σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε δριμύτερος και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και στο Europa League.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε με γκολ και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Ο Σουηδός φορ επανήλθε μετά από δύο μήνες και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το υπέροχο γκολ του στο 3-1 επί του Παναιτωλικού και την πρόκριση της ομάδας στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται πλέον με καλή ψυχολογία για τα τρία «καυτά» παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας. Την Κυριακή με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα, την Πέμπτη με την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο για το Europa League και την επόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μπεργκ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Ακολουθούν τρία δύσκολα ματς με Ατρόμητο, Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ, όμως έχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γιάννης Αναστασίου που τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα βρεθεί στην εξέδρα και όχι στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.