X

Μπεργκ και δύο μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός αισιοδοξεί ότι μέσα στο Νοέμβριο θα επεκτείνει το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ, ο ρόλος της γυναίκας του παίκτη και τα ταξίδια του Νταμπίζα στο εξωτερικό για παίκτες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δέσει τον Σουηδό φορ με νέο συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη για την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο (από τον Ιούνιο του 2017 που λήγει το τρέχον μέχρι το καλοκαίρι του 2018) με αυξημένες απολαβές για τον Μπεργκ αλλά και με υψηλή ρήτρα. 

Ο ίδιος είναι θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ ισχυρός σύμμαχος για τον Παναθηναϊκό είναι η σύζυγος του Σουηδού επιθετικού, Ζοζεφίν η οποία έχει… ερωτευτεί την Ελλάδα και μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες στη χώρα μας. 

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας πραγματοποιεί ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παίκτες. Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει σε πρώτη φάση να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών τον Ιανουάριο για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.