X

Δυο εντάλματα σύλληψης για την δολοφονία του Κώστα Κατσούλη

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι,οι οποίοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ant1news

Ο θάνατος του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη κατά την διάρκεια των επεισοδίων στον αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός, για την πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Σεπτέμβριο.

Ο άτυχος άντρας δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν να αξιοποιήσουν κάθε δυνατή πληροφορία και με τις μαρτυρίες που είχαν στα χέρια τους αλλά και φωτογραφίες από τα επεισόδια, προχώρησαν στην έκδοση δυο ενταλμάτων σύλληψης.

Σήμερα το πρωί λοιπόν παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην ανακρίτρια ένας 26χρονος και ένας 34χρονος συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους. Αμφότεροι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ο ένας την επόμενη Τρίτη και ο άλλος την επόμενη Τετάρτη, ενώ οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι, ανθρωποκτονία από κοινού, συμπλοκή που οδήγησε σε θάνατο, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Οι δυο κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν αρχικά ότι βρισκόντουσαν στο γήπεδο αλλά αρνούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια.