X

Ακόμα 2-3 μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε 2-3 ακόμη μεταγραφές τον Ιανουάριο. Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούν οι ''πράσινοι''.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο πρόωρος αποκλεισμός από τους ''32'' του Europa League δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Άλλωστε αποκτήθηκε ήδη ο Σωτήρης Νίνης για τη θέση του επιτελικού μέσου και ο 24χρονος άσος θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί μετά τις γιορτές.

Παράλληλα οι ''πράσινοι'' έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν ακόμη μέσο που θα βοηθήσει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας, το λεγόμενο ''εξάρι'', αλλά και έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ ενδέχεται να γίνει κίνηση και για την έλευση ενός κεντρικού αμυντικού.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό του Κάρλος Ζέκα που είναι τραυματίας. Ο Γιάννης Αναστασίου θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11αδα για να φρεσκάρει την ομάδα και θέση διεκδικούν οι Μπούρμπος, Κουτρουμπής και Κλωναρίδης.