X

Πανθρακικός όπως λέμε «Γιουβέντους»!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες για τους «ερυθρόλευκους».

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα ξεκινάει από το μεσημέρι της Κυριακής, από το γήπεδο Καραϊσκάκη, κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει 9 νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα αρχίσουν να βλέπουν τους αντίπαλους τους εντός των συνόρων σαν την «Γιουβέντους» και την «Ατλέτικο».

Περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι  θέλουν να βρεθούν στο -2 από την κορυφή, περιμένοντας «δώρα» από το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Μίτσελ θα κάνει τόσες πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα μετά από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μαδριλένος θα παρατάξει τους πρωταθλητές με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Μποτία και Γιαννούλη να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο θα είναι ο Κασάμι, με τον Διαμαντάκο να παίρνει τη θέση του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα διατηρηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, έχοντας στα άκρα τους Αφελάι και Ντοσεβί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν, Μήτρογλου, Εντινγκά και Σαλίνο. Εκτός έμειναν οι Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Φορτούνης, Σιόβας και Μανιάτης.

Όσον αφορά την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στον Πειραιά, η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Κοσταρικανού από την Άρσεναλ τον προσεχή Ιανουάριο. Όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς, καθώς απέχουμε δύο μήνες από τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει στην αξία του Κάμπελ και δεν αποκλείεται να του δώσει ευκαιρίες. Ακόμη και να μην γίνει αυτό, το έργο του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, καθώς για τον νεαρό μεσοεπιθετικό ενδιαφέρονται η Μίλαν, η Ίντερ, η Γαλατασαράι και η Μπενφίκα. Εκτός κι αν τον τελευταίο λόγο πει και πάλι ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδος.