X

«Άλωσε» τη Νέα Σμύρνη η Καλλονή, τεσσάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άλμα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έκανε η Καλλονή χάρη στη σπουδαία νίκη της επί του Πανιώνιου, ενώ πολύτιμο «τρίποντο» πήρε και ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ant1news




Με τους «χρυσούς» βαθμούς της νίκης απέδρασε η Καλλονή από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 2-0 επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Λέσβου άντεξε στην σθεναρή πίεση των γηπεδούχων, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα της και  με τα γκολ των Κεϊτά (66΄) και Χουάνμα (81΄) έφυγε νικήτρια από την έδρα του Πανιωνίου.

Η Καλλονή έχασε και πέναλτι με τον Λεοζίνιο στο 28ο λεπτό, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν με τη σειρά τους αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα, όμως δεν κατάφεραν να της αξιοποιήσουν.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τους φιλοξενούμενους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους γηπεδούχους στην 14η.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Tερεζόπουλος): Ν. Παπαδόπουλος, Μ. Γκέζος (80' Ντουρμισάι), Οικονόμου, Γιάννου, Σιώπης (72' Ιμπαγάσα), Πάνος, Μπουμάλ (86' Μασούρας), Τασουλής, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός.

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (73' Καμαρά), Χουάνμα (82' Μπαρέρα), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (61' Κεϊτά).



Επιβλητική νίκη για τον  ΠΑΣ Γιάννινα

Άνετη νίκη πήρε την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ξεπερνώντας εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Νίκης Βόλου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ευτύχησε να προηγηθεί με τον Αλέξη Μιχαήλ μόλις στο 7ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για το «τρίποντο», το οποίο κλείδωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49΄ ο Μανιάς  έκανε το 2-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διατηρούσε τον έλεγζχο του αγώνα, ενώ οι Ίλιτς στο 75΄ κι ο Τσουκαλάς στο 82ο λεπτό, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Με τη νίκη αυτή, οι γηπεδούχοι αναρριχήθηκαν στην  7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος (47' Σκόνδρας), Ακόστα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς, Τσουκαλάς, Ίλιτς (80' Ηλιάδης), Στρούνα (46' Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Ίβενς, Κυζιρίδης (61' Γιαννιτσάνης), Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (54' Σταμπολζίεβ), Λάουξ, Νικλητσιώτης (70' Σκούρτης), Τζιώρας.

Μοιρασιά στη Λιβαδειά

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν παράλληλα ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς, μένοντας στο 0-0 στη Λιβαδειά. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η αμυντική τακτική και το κακό θέαμα, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αρκέστηκαν στο να μη ηττηθούν, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Κώτσιος, Μαχαίρας, Σάντσες, Γκόμες (61' Σοτέλο), Βούκτσεβιτς (86' Γιακουμάκης), Κονέ, Μπορνταγκαράι (69' Μιλοσαβλίεφ), Μάντζιος.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τετέ, Ζιλβάν (81' Φιγκέιρα), Μαχαμάτ, Τσουράκης (86' Δημήτρης), Ναζλίδης (70' Τόρες).