X

Ο τίτλος και οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στη διεκδίκηση του τίτλου με το διπλό στην Τούμπα. Το ζητούμενο πλέον είναι η σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας. Στη μεταγραφική λίστα ο Μαυρίας.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

''Είναι μόνο η αρχή'' ήταν η ατάκα που κυριαρχούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 σε βάρος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι ''πράσινοι'' μείωσαν στους 6 βαθμούς τη διαφορά τους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  και πιστεύουν πια περισσότερο στις ικανότητες τους.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, είναι στη Λεωφόρο με Εργοτέλη και με Βέροια, με τον Παναθηναϊκό να έχει την ευκαιρία  να κάνει το απόλυτο προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση. Ασφαλώς το τριφύλλι θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να αποφύγει τις ''γκέλες'' όπως με Λεβαδειακό-Καλλονή-ΟΦΗ μέχρι τώρα, ώστε να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Αισιοδοξία υπάρχει και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι η ομάδα θα ανεβάσει ταχύτητα και με την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του τριφυλλιού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει πίσω έναν ακόμη παίκτη που έχει βγει από τις ακαδημίες της ομάδας. Ο Χάρης Μαυρίας δεν αγωνίζεται στη Σάντερλαντ και οι ''πράσινοι'' έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της αγγλικής ομάδας προκειμένου να αποκτήσουν τον νεαρό μεσο-επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.|