X

Ο Κασάμι έλυσε τη σιωπή του

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μπορεί να αγωνίστηκε ως αλλαγή στο Τορίνο και να μην έπαιξε λεπτό κόντρα στον Πανθρακικό, ο Μίτσελ όμως φρόντισε να κρατήσει το όνομα του 22χρονου στο προσκήνιο, στέλνοντας του «μήνυμα» συμμόρφωσης… Ίσως και να μην έλεγε τίποτα ο Ισπανός, αν δεν δεχόταν ερώτηση από Ελβετό δημοσιογράφο για τη μη χρησιμοποίηση του Κασάμι στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα.

Για χάρη του Παϊτίμ Κασάμι ήρθε στην Ελλάδα το ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο «SRF». Ο 22χρονος δήλωσε ευτυχισμένος στον Πειραιά, μίλησε για την περιπετειώδη καριέρα του, την ηρεμία που βρέθηκε στο Ρέντη και φυσικά για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό στο ματς με την Γιουβέντους.

Οι δηλώσεις του Κασάμι:

Για την καριέρα του: «Υπήρξαν κάποιες αναποδιές στην καριέρα μου, τις οποίες δεν κατάλαβα. Όμως τελικά όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό. Στον Ολυμπιακό μού δόθηκε η δυνατότητα να έχω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Νιώθω καλά και είμαι ευτυχισμένος.

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, αλλά θα δούμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

Για τον πανηγυρισμό με την Γιουβέντους: «Δεν ήθελα ούτε να πληγώσω κάποιον ούτε να προκαλέσω κάποιο πολιτικό πρόβλημα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν», ξεκαθάρισε.

Για την εθνική Ελβετίας: «Είναι πολύ ωραία να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Με γεμίζει περηφάνια και είναι πολύ όμορφο να παίζω με παίκτες που ξέρω από τις μικρές εθνικές ομάδες».

Για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος ανέφερε: «Κάνουμε καλή παρέα κι έχω κερδίσει έναν φίλο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά ο Κασάμι για την ηλικία του έχει ζήσει πολλά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για το μέλλον του».