X

«Επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ»

Οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Ερίκ Αμπιντάλ θα… κρεμάσει τα παπούτσια του και θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα στο τέλος Δεκεμβρίου.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», ο Γάλλος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού εκμυστηρεύτηκε στον Κάρλες Πουγιόλ ότι θα αναλάβει διευθυντής των ακαδημιών των «Μπλαουγκράνα». Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει οριστική απόφαση από τον Αμπιντάλ και σημαντικό ρόλο θα παίξει το μέλλον των πρωταθλητών Ελλάδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σήκωσε μανίκια» ο Μήτρογλου  

Ο Μήτρογλου «απαντάει» με διπλές προπονήσεις στον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα. Ο «πιστολέρο» υποσχέθηκε στον Μίτσελ πως θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής και θα δουλέψει σκληρά στο Ρέντη, προκειμένου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Όπερ και εγένετο. Ο «Μητρογκόλ» προπονείται το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα και το απόγευμα επιστρέφει μόνος του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και κάνει ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη.

Θέλει να  κάνει δικό του τον Μιλιβόγεβιτς 

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τη  μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα «γρανάζια» της μηχανής του Μίτσελ και οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να κινηθούν άμεσα για να τον αποκτήσουν με μετεγγραφή από την Άντερλεχτ. Στη συμφωνία με τους Βέλγους το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με τον τύπο της χώρας κυμαίνεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.