X

Σε… τριπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στον Ολυμπιακό… για τις μεταγραφές.

Ant1news

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να αργεί και ο Ολυμπιακός να έχει άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή, η αλήθεια όμως είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα. Αντιθέτως, οι πρωταθλητές παρακολουθούν τις εξελίξεις σε πολλά μέτωπα (Κάμπελ, Πουλίδο και στόπερ), αλλά οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα με την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και το μέλλον του Ερίκ Αμπιντάλ. 

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο τέλος Δεκεμβρίου ή αν θα τηρήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Σιόβας δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του και ο Μίτσελ προσανατολίζεται να ζητήσει την απόκτηση ενός στόπερ σε περίπτωση που ο Αμπιντάλ «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν αρχίσει να φτάνουν ονόματα από το ισπανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα. 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ για τα άκρα της επίθεσης, αλλά το κασέ του έχει εκτοξευτεί. Ακόμη και ο δανεισμός του από την Άρσεναλ θα είναι ιδιαίτερα «αλμυρός». Πόσο μάλλον να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης του Κάμπελ ομάδες όπως η Μίλαν, η Ίντερ και η Μπενφίκα. 

Για την ενίσχυση στην «γραμμή κρούσης», η ομάδα του Πειραιά θα περιμένει όσο χρειαστεί τον Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος περιμένει με την σειρά του την απόφαση της ομοσπονδίας του Μεξικού για να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες και να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».