X

Το μεγάλο «στοίχημα» του Μήτρογλου

Ο επιθετικός των πρωταθλητών είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη θέση του στην ομάδα, αλλά και στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ant1news

Έναν ελαφρύτερο Κώστα Μήτρογλου συνάντησε ο Μίτσελ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο προικισμένος επιθετικός έχασε 4 κιλά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να απαντήσει με έργα και πράξεις στους επικριτές του και να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Το «καμπανάκι» του αποκλεισμού από την εθνική ομάδα, η δυσφορία του «ερυθρόλευκου» κόσμου μετά το χαμένο πέναλτι στο ντέρμπι των «αιωνίων» και η επιλογή του Μίτσελ να τον κρατήσει στον πάγκο στο ματς με τον Πανθρακικό «ήχησαν» δυνατά στα αυτιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο 26χρονος κατάλαβε πως θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα με την επιστροφή του Χόρχε Μπενίτες στην ενεργό δράση και δούλεψε σκληρά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του παροτρύνουν συνεχώς τον Μήτρογλου να μην «πετάξει στα σκουπίδια» την ευκαιρία που του έχει δοθεί. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν την παγκόσμια κλάση του «Πιστολέρο» και περιμένουν να αρχίσει να… πυροβολεί και πάλι κατά ριπάς τις αντίπαλες εστίες.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία κομβική περίοδο που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του στην Σούπερ Λίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στο ταλέντο του Μήτρογλου και ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται πεισμωμένος να κερδίσει το μεγάλο «στοίχημα».