X

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Ολαϊτάν

Μετά από οκτώ μήνες ο Μάικλ Ολαϊτάν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μία πολύ ευχάριστη είδηση είχαμε στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Μετά από οκτώ μήνες, ο Μάικλ Ολαϊτάν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, σκορπώντας χαμόγελα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το τελευταίο διάστημα ο Νιγηριανός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά όχι σε όλο το πρόγραμμα. Το πρωί της Πέμπτης ο Ολαϊτάν φώναξε «παρών» χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει ο 20χρονος επιθετικός στην ενεργό δράση.  

Μετά τα μαντάτα για την οριστική αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» έστρεψαν την προσοχή τους στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μίτσελ είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, καθώς και ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν φαίνεται πως έχει κάτι σοβαρό. 

Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής και στη συνέχεια οι πρωταθλητές εστίασαν στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της πίεσης στον αντίπαλο. Ακολούθησαν ασκήσεις για τη κυκλοφορία της μπάλας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μονομαχίες 3 εναντίον 2 σε μικρό χώρο. 

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.