X

Χατ-τρικ ο Λιονέλ Μέσι, που σημείωσε ρεκόρ

Ο Αργεντινός οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε θρίαμβο επί της Σεβίλλης, ενώ ο Ρονάλντο πέτυχε δύο από τα τέσσερα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ant1news

Στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος πέρασε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μάγος πέτυχε χατ-τρικ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, όπου η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 5-1.

Με έξοχη εκτέλεση φάουλ άνοιξε στο 21’ το χορό των γκολ, ενώ σημείωσε άλλα δύο γκολ (72’ και 78’). Τα υπόλοιπα τέρματα των «μπλαουγκράνα» πέτυχαν οι Νεϊμάρ (49’) και Ράκιτιτς (65’).

Η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, χάρη στο αυτογκόλ του Ζόρντι Άλμπα στο 47ο λεπτό.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύθηκε στην έδρα της Εϊμπάρ και έφυγε νικήτρια με 4-0.

Ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ στο 23’ και ο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» στο 43ο λεπτό. Ο Καρίμ Μπενζεμά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 πέτυχε ο Πορτογάλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83’.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, νίκησε 3-1 τη Μάλαγα. Ωστόσο ο Σιμεόνε πονοκεφαλιάζει με τον τραυματισμό του Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ματς με τους Πειραιώτες.