X

Τι έγινε στο πρώτο ραντεβού του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

Σε καλό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκης Φύσσας και ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος, συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει σαφής διάθεση από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί.

Το συμβόλαιο του Σουηδού φόρ λήγει σε 2,5 χρόνια και ο Παναθηναϊκός θέλει να το επεκτείνει μέχρι το 2018 με αυξημένες απολαβές για τον παίκτη (από 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στις 600 χιλιάδες ευρώ) για να τον επιβραβεύσει. Ωστόσο υπάρχουν πολλές σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν, όπως το αν θα μπει ρήτρα πώλησης και το ύψος αυτής αλλά και για το ποσοστό μεταπώλησης (το Αμβούργο έχει τώρα το 35% και ο παίκτης το 10%).

Χρόνος υπάρχει και θα γίνει νέο ραντεβού ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει ο Μπεργκ ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με παίκτες της ομάδας για νέα συμβόλαια, όπως οι Σίλντενφελντ-Νάνο-Καρέλης-Δώνης.