X

Εφιάλτης στη Μαδρίτη

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μάντζουκιτς. Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από το Μάλμε.

Ant1news

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… Και επειδή από την αρχή φάνηκε ότι η «ερυθρόλευκη» άμυνα αντιδρούσε σπασμωδικά στην πίεση των Ισπανών, καταλάβαινε κανείς θα ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Από το πρώτο πεντάλεπτο κιόλας, η Ατλέτικο Μαδρίτης δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, εκμεταλλευόμενη το «πελάγωμα» στα καρέ του Ολυμπιακού. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 9ο λεπτό, με τον Χουαφράν να βγάζει ασίστ στον Ραούλ Γκαρσία και εκείνος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Μερίδιο ευθύνης έχει και ο Ρομπέρτο στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 38ο λεπτό ο Ανσάλντι έβγαλε σέντρα, ο Μποτία δεν κατάφερε να απομακρύνει και Μάντζουκιτς διπλασίασε τα τέρματα της Ατλέτικο.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάριο Μάντζουκιτς «χτύπησε» δύο φορές, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Αρχικά στο 62’ με σουτ και εν συνεχεία στο 65’ με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Στο 88’ ο Γκριζμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας τον Χιμένες σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μόγια, Γκοντίν, Ανσάλντι, Χουάνφραν, Γκιμένεθ, Τιάγκο (46’ Μάριο Σουάρες), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν (66’ Ραούλ Χιμένεθ), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (69’ Γκριζμάν).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (46’ Φουστέρ), Εντινγκά, Αφελάι (46’ Κασάμι), Τσόρι Ντομίνγκες (71’ Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.

Στο άλλο ματς του 1ου Ομίλου, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από τη Σουηδία, νικώντας τη Μάλμε με 2-0. Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Γιορέντε (49') και Τέβεζ (88'). Χάρη στη νίκη αυτή, η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου πέρασε στη δεύτερη θέση του ομίλου, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Την τελευταία αγωνιστική, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλμε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός: 4-0
Μάλμε-Γιουβέντους: 0-2
Βασιλεία-Ρεάλ Μαδρίτης: 0-1
Λουντογκόρετς-Λίβερπουλ: 2-2
Ζενίτ-Μπενφίκα: 1-0
Λεβερκούζεν-Μονακό: 0-1
Άντερλεχτ-Γαλατασαράι: 2-0
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ: 2-0