X

Επιστροφή στα γήπεδα για την Super League

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής θα ξαναρχίσει σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τρείς αγώνες.

Ant1news

Η επάνοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μετά από την πολυήμερη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, είναι γεγονός. Το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε από 40 κύματα τις τελευταίες μέρες με την επίθεση κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου, την άρνηση της ΕΠΟ να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών, την αλλαγή ηγεσίας μετά τις παραιτήσεις στην ηγεσία της Super League και βέβαια τον πόλεμο ανακοινώσεων με βαριές κατηγορίες ανάμεσα σε παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που προκάλεσαν την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Η μπάλα όμως από σήμερα θα παίζεται και πάλι στο χορτάρι με το ξεκίνημα στις (15:00), με τον αγώνα μεταξύ της τρίτης στη βαθμολογία Καλλονής και του Πλατανιά. Σήμερα θα διεξαχθούν δυο ακόμα παιχνίδια, στις (17:15) ο Λεβαδειακός που καίγεται για βαθμούς υποδέχεται τον Παναιτωλικό και στις (19:30) ο Ατρόμητος την SKODA Ξάνθη.

Το κυρίως μέρος της 12ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο με τα εναπομείναντα έξι παιχνίδια, Κέρκυρα-Ολυμπιακός, Εργοτέλης- Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος- Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ-Πανθρακικός,  ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ και Παναθηναϊκός- Βέροια.