X

Φορ και στόπερ βλέπει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός

Η υπόθεση του τίτλου παραμένει ανοιχτή και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών τον Ιανουάριο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa League (στο τελευταίο παιχνίδι με την Εστορίλ στις 11/12 θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη του στη φάση των ομίλων) αλλά εντός συνόρων παραμένει μέσα στους στόχους του και η διαφορά των 6 βαθμών από την κορυφή στο πρωτάθλημα, ανοίγει την όρεξη στο τριφύλλι. 

Ο Γιάννης Αναστασίου, σε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μπεργκ αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού, αφού τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι πολλά και το πλήρωσε μάλιστα στην Ευρώπη. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίκτες της ομάδας για την επέκταση των συμβολαίων τους και μετά τη συμφωνία με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, σειρά παίρνουν οι Καρέλης και Δώνης. Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Σίλντενφελντ, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον μάνατζερ του Μπεργκ.