X

Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν εύκολα 4-0 την Κέρκυρα και πλέον περιμένουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ant1news

Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα και από την αρχή πίεσε για την επίτευξη κάποιου γκολ.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν από τη συμπλήρωση του 20λέπτου, όταν ο Μπουχαλάκης γύρισε στον Φουστέρ και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους οι πρωταθλητές, που πήγαν όμως στα αποδυτήρια με το 0-1.

Σε μία αμφιλεγόμενη φάση στο 49ο λεπτό, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσόρι Ντομίνγκες, πετυχαίνοντας το 0-2. Στο 58’ ο Ελαμπντελαουϊ με δυνατό σουτ νίκησε τον Σέτκους και πέτυχε το τρίτο γκολ των Πειραιωτών.

Η Κέρκυρα είχε μία σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει στο 76’, όμως ο Ρομπέρτο είπε «όχι» στον Μπόρχα. Στο 85’ ο Τσόρι Ντομίνγκες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Ρόχας, Γκόμες, Καρντόζο (67’ Ομπράντοβιτς), Μαρκόφσκι (68’ Γεωργακόπουλος), Κόντος, Ανδρεόπουλος, Χαβίτο (74’ Μπόρχα).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία (63’ Σιόβας), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι (46’ Τσόρι Ντομίνγκες), Ντοσεβί (46’ Φορτούνης), Φουστέρ, Μπενίτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου
Καλλονή-Πλατανιάς: 0-0
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: 0-0

Ατρόμητος-Ξάνθη: 2-0

Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Κέρκυρα-Ολυμπιακός: 0-4
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης: 1-4
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-2
Πανιώνιος-Νίκη Βόλου: 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: 3-0
Παναθηναϊκός-Βέροια: 2-1