X

Με αέρα κορυφής ο ΠΑΟΚ

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, επιβλήθηκε 3-2 του Πανθρακικού. Νίκες για Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Ant1news

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ και έξι λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει, με σουτ του Ντιγκινί στο 32ο λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, αφού ο Σπυρόπουλος στην εκπνοή του 45λέπτου δε βρήκε στόχο από καλή θέση.

Η ομάδα της Κομοτηνής «πάγωσε» την Τούμπα στο 55’, όταν ο Τσουμάνης νίκησε τον Γλύκο και πέτυχε το 1-2. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ισοφάρισε στο 62’ με κοντινή κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα ο Περέιρα με έξοχη εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (61' Περέιρα), Τζαβέλλας (67' Ποζατζίδης), Κατσικάς, Κίτσιου (46' Σκόνδρας), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Μ' Μπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73' Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50' Κάσες), Ντιγκινί (66' Ρομέου), Τσουμάνης.

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης: 1-4

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 22’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, για να ισοφαρίσουν οι Κρητικοί στο 27’ με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς. Ο Εργοτέλης έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια, αλλά ο γκολκίπερ Κοσίτσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του Αστέρα.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48’ ο Φερνάντες σούταρε, η μπάλα κόντραρε και αιφνιδίασε τον Τσέρνι, καταλήγοντας στα δίχτυα. Με δυνατό σουτ ο Γιαννιώτας πέτυχε το 1-3 στο 51ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάρα, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Τσέρνι για το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (67' Μπαμπάμ), Γκέντσογλου, Χαντί (78' Άλαν), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης (56' Νόσκοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Φερνάντες, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (62' Μουνάφο), Μάσα, Γιαννιώτας (71' Τσοκάνης), Μπαράλες (77' Πάρα).

 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: 3-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δε δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με το εμφατικό 3-0. Ο Τσάβες στο 30’ άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια και ο ίδιος παίκτης στο 44’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής σε ανατροπή του Ακόστα.

Τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ κέρδισε δεύτερο πέναλτι και αυτήν τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίλιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (79' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (68' Χαρίσης), Λίλα.

ΟΦΗ: Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46' Πετρόπουλος), Ραζάκ, Φερνάντες (67' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56' Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μίλιαζες.

Πανιώνιος-Νίκη Βόλου: 2-1

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Πανιώνιος, που πήρε το τρίποντο απέναντι στη Νίκη Βόλου. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 29’ με τον Φούντα και στο 49’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 84’ με τον Αναστασόπουλο και πίεσαν για την ισοφάριση στο τέλος, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69' Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (90' Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83' Γκινι).

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61' Μέτσε), Ίβενς, Λούξ, Κυζιρίδης (46' Μουζακίτης) Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70' Κορέτα), Τζιώρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου
Καλλονή-Πλατανιάς: 0-0
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: 0-0

Ατρόμητος-Ξάνθη: 2-0

Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Κέρκυρα-Ολυμπιακός: 0-4
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης: 1-4
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-2
Πανιώνιος-Νίκη Βόλου: 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: 3-0
Παναθηναϊκός-Βέροια: 2-1