X

Προσπέραση στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τη Βέροια με 2-1 και την προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Ant1news

Παρότι προηγήθηκε 2-0 και η Βέροια αγωνιζόταν επί μία ώρα με 10 παίκτες, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη «Βασίλισσα» του Βορρά.

Ο Μάρκους Μπεργκ, που ήταν ο ηγέτης του «τριφυλλιού» σε άλλο ένα ματς, είχε δοκάρι στο 18ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, ο Σουηδός φορ ανατράπηκε από τον Αραγονιές, ενώ έβγαινε φάτσα με το τέρμα. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, ενώ απέβαλε τον παίκτη της Βέροιας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πράνιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Στο 47’ ο Κλωναρίδης σέρβιρε στο πιάτο το γκολ στον Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε το 2-0 προ κενής εστίας. Κάπου εκεί έδειχνε πως κρίθηκε το ματς, όμως η Βέροια ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό. Ο Καλτσάς εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού και πέτυχε το 1-2, βάζοντας «φωτιά» στον αγώνα.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Παναθηναϊκός προσπέρασε τη Βέροια στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (73’ Καρέλης), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Μπούι (63’ Πέτριτς), Μπούρμπος, Πράνιτς, Μπεργκ (84’ Δώνης)

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο, Μπατιόν, Καλτσάς (76’ Εσπάρθα), Όστοιτς, Ντουμίτρου (63’ Μπαργκάν), Μαλόν, Μπαλάφας, Μπεν, Γεωργιάδης (39’ Βάσκεζ), Καλί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου
Καλλονή-Πλατανιάς: 0-0
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: 0-0

Ατρόμητος-Ξάνθη: 2-0

Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Κέρκυρα-Ολυμπιακός: 0-4

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης: 1-4
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός: 3-2
Πανιώνιος-Νίκη Βόλου: 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: 3-0
Παναθηναϊκός-Βέροια: 2-1