X

Σερί νικών, ανανεώσεις και μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Επαφές με Σίλντενφελντ για την ανανέωση του συμβολαίου του και μεταγραφικό ταξίδι Βόκολου.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε δριμύτερος και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με το 2-1 σε βάρος της Βέροιας στη Λεωφόρο. Οι ''πράσινοι'' ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέμειναν στο -6 από τον ΠΑΟΚ και στο -4 από τον Ολυμπιακό και τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα είναι καθοριστικά για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δύο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που θα δείξουν αν μπορούν οι ''πράσινοι'' να κάνουν...όνειρα για τίτλο.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν οι επαφές με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ για την παραμονή του Κροάτη στόπερ στην ομάδα. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τη Ντινάμο Μόσχας το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Παράλληλα ο Λεωνίδας Βόκολος βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό για να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους και το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.