X

Ντέρμπι με έπαθλο την κορυφή για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», θα κρίνει την ομάδα που θα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά κρίσιμα παιχνίδια.

Ant1news

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που είχε αναβληθεί, διεξάγεται εμβόλιμα σήμερα και αύριο, με το σούπερ ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, να κλέβει την παράσταση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» απόψε στις (19:30), με τους Πειραιώτες να βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον αντίπαλο τους. Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα θα κρίνει το ποια ομάδα θα βρίσκεται στην κορυφή και ενδεχομένως και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Πανθρακικό που καίγεται για βαθμούς και τον Πλατανιά στις (15:00). Λίγο αργότερα στις (17:15), θα ακολουθήσουν τέσσερα παιχνίδια, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ισόβαθμη του Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Λεβαδειακό, η Κέρκυρα τον Πανιώνιο που ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στο νησί των Φαιάκων και η Ξάνθη την Καλλονή που φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, περνώντας από την έδρα του Παναιτωλικού, η ουραγός Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και η αγωνιστική θα κλείσει με την «μάχη της Κρήτης» μεταξύ ΟΦΗ και Εργοτέλη.